Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Δίνει μεγάλη μάχη να κερδίσει την ανορεξία!...

 ...και τα καταφέρνει με διατροφή που τηρεί ευλαβικά...
  Το κορίτσι με το πιο ζεστό χαμόγελο στην ελληνική τηλεόραση, η Νανά Καραγιάννη, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ Weekly" και εξέπεμψε, για πρώτη φορά, μήνυμα αισιοδιοξίας πως κερδίζει τη μάχη ώστε να ξεπεράσει την ανορεξία, παραδεχόμενη πως βρίσκεται στο πιο ουσιαστικό σημείο όλων των προσπαθειών της.


  Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός άνοιξε την καρδιά της και παραδέχτηκε, για πρώτη φορά πως δίνει την πιο ουσιαστική μάχη στη ζωή της. 

"Είναι η πιο αποτελεσματική προσπάθεια από όλες τις προηγούμενες", λέει και συμπληρώνει: "Η περίοδος αυτή είναι καλύτερη εν συγκρίσει με το πρόσφατο παρελθόν. Κάθε άνθρωπος θέλει να πάρει τον χρόνο του. Πέρα από αυτό που σου λένε και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις, υπάρχουν στιγμές που εθελοτυφλείς, το υποβαθμίζεις. Οι γιατροί προειδοποιούσαν από καιρό ότι υπάρχε κίνδυνος σε παθολογικό πια επίπεδο, γεγονός που πλέον το πιστεύω, το αντιλαμβάνομαι και φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα το καταλάβω περισσότερο. Έχω πάρει τα περισσότερα κιλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι όλη μέρα στο τσιμπολόγημα. Υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να τηρείται ευλαβικά".

Τέλος, η Νανά Καραγιάννη εξομολογήθηκε: "Η ανορεξία, βασικά, μου κατέστρεψε τη ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια. Επηρέασε τη δουλειά, εμένα ψυχολογικά, τις σχέσεις μου με ανθρώπους. Όλα τα χάλασε. Είναι μια σαρωτική ασθένεια. Δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου".