Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Στο 1324 φύλλο της Αδέσμευτης Πολιτικής Εφημερίδας "Η ΝΙΚΗ", που κυκλοφορεί...

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Θέματα που απασχολούν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.


* "ΦΟΡΤΣΑ" ΕΛΛΑΔΑ

Στους "16" του Μουντιάλ 
η ΕΘΝΙΚΗ μας, 
για πρώτη φορά 
στην ιστορία της!...
ΣάμαρηςΣαμαράς οι "Θεοί" που μας έκαναν και πάλι να ονειρευόμαστε...

 

 

 

 

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει για το αν ο Σίο έκανε πέναλτι στον Γιώργο Σαμαρά, στις καθυστερήσεις του Αγώνα της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού. Όπως και να χει το πράγμα, αυτό που έχει σημασία είναι πως με το πέναλντι του Σαμαρά που "έγινε"... γκολ, οι Έλληνε άρχισαν και πάλι να ονειρεύονται, σε μια εποχή που το έχει, όσο ποτέ άλλοτε, ανάγκη... Η ΕΘΝΙΚΗ (του υπερηφάνεια) βρίσκεται, για πρώτη φορά στους "16", με τσαμπουκά...

Τζέϊ: "Μπράβο, Σάμι, τα κατάφερες πάλι"...          ΝΙΚΗ sport Σελ.: 8 |


* ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Μ Α Ρ Ι Α  Λ Α Ρ Ε Ν Τ Ζ Α Κ Η

Η πρώην μπασκετμπολίστριαμείνει σε αναπηρικό αμαξίδιο από το 1991, ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε στην Λεωφόρο Συγγρού. 23 μετά χρόνια, η Μαρία της θέλησης, είναι με το ίδιο αναπηρικό αμαξίδιο, σπασμένο και χωρίς φρένα, με κίνδυνο της ζωής της να χτυπήσει σοβαρά και πάλι, λόγω της ακαταλληλότητάς του. Στην Ελλάδα του saccess storry εκλείπει το ... κράτος πρόνοια, γιατί αυτό που ενδιαφέρει τους κυβερνώντες είναι "να σωθεί η χώρα"! 
 Για τη Μαρία ... "έχει ο Θεός"!
Σελίδα: 3 |
* Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Σ
Πρόταση ...διαγραφής χρεών του Δήμου...


...ύψους 950.000 ευρώ, από προσαυξήσεις!!!

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Καλογερόγιαννης, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: "Στον κατάλογο των οφειλετών, αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά, θα βρει αρκετούς "πολιτικούς φίλους" του απερχομένου Δημάρχου (Βασίλη Μιχαλολιάκου) και επιχειρηματίες που κατά την τελευταία τριετία ενεπλάκησαν σε αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας με διαδικασίες που, τότε, είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και παλιρροιακά κύματα"!...
Ο απερχόμενος Δήμαρχος "άνοιξε πόλεμο" ακόμη και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά, κ. κ. Σεραφείμ... 
Σελίδα: 4 |

* Η επιστροφή της Χάρις

...με "Ένα φίλι"!
Με την Τ. Τσανακλίδου και τους Nouveau Sextet, θα γεμίσει το Καλοκαίρι 2014 με συναρπαστικές νότες...
Με μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, η Χάρις με την
Τάνια Τσανακλίδου, οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες, θα ξανασμίξουν για να πουν η μια στην άλλη "Τραγούδα θέλω να σε ακούω" κι αυτό το καλοκαίρι.  
Σελ.: 6 |


* Κ Ο Ρ Υ Δ Α Λ Λ Ο Σ
"διακοπές στην πόλη μου"...                              Σελίδα: 4 |

Και, όπως πάντα:
Θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ τέχνες

ΠΟΛΙΤΣΜΟΣ εκδηλώσεις 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
ΦΩΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ
| Αρχοντίας Παπαδοπούλου
  Ιστορίκος
Η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ 
ΝΙΚΗ αναγνώστες
ΑΡΘΡΟγραφία

ΜΟΤΟ 
μικρή ΔΕΗ, μεγάλη ΔΕΗ, μας άλλαξαν τα φώτα...


Κοινωνική προσφορά της "ΝΙΚΗΣ"

ΕΛΕΠΑΠ

Μαζί για το παιδί...



Κ ο ύ λ η ς  '80
Σ μ υ ρ ν έ ϊ κ ο


H a i r  S a l o n - H a i r T a t o o


Κωνσταντίνα Πατέλη

Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ






Η επιστροφή της Εθνικής από την Βραζιλία!

Ο Σάντος ανασκεύασε τις δηλώσεις του 
σε ελληνικό ΜΜΕ...
Κανένας πολιτικός δεν εμφανίστηκε για να υποδεχθεί τα παιδιά που δόξασαν την Ελλάδα... Κυρίως από αυτούς που πανηγύριζαν το γκολ του Σαμαρά, του Σάμαρη, του Παπασταθόπουλου "με τις μπύρες αγκαλιά", με μια κάμερα και ένα φωτογράφο για να μείνει το στιγμιότυπο!!!
Σε 2 μήνες τα προκριματικά του Euro 2016

Η ελληνική αποστολή προσγειώθηκε στις 18:30 στο Ελευθέριος Βενιζέλος, έχοντας ολοκληρώσει την... περιπέτειά της στη Βραζιλία. Η πρόκριση στους "16" είναι ιστορική και ο αγώνας με την Ακτή Ελεφαντοστού θα μείνει αξέχαστος, όπως εξάλλου θα συμβεί και με τον αγώνα ενάντια στην Κόστα Ρίκα -αλλά για τους λάθος λόγους: τη χαμένη ευκαιρία, την πρόκριση που δεν ήρθε στις λεπτομέρειες...

Η γαλανόλευκη αποστολή περιλαμβάνει την Εθνική ομάδα με όλους τους παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, πλην του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατευθύνθηκε προς Πορτογαλία μεριά, αφού προηγουμένως μίλησε για 2 - 3 παίκτες στον Αγώνα με την Κόστα Ρίκα οι οποίο "το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πετύχουν γκολ για την αυτοπροβολή τους και όχι για το καλό, συνολικά, της ομάδας". Βέβαια, αρκετές ώρες μετά, βρήκε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, με νέες δηλώσεις μέσω του gazzetta.gr

Δημοσιογράφος του θέτει το ερώτημα:

Έχετε παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σας;

"Μιλάμε για τη συνολική τους παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Ήταν φανταστική. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, για τους ποδοσφαιριστές μου, για τους συνεργάτες μου, για τη δουλειά που κάναμε όλοι μαζί για να πετύχουμε όσα πετύχαμε. Στην πραγματικότητα με ρωτάτε το αυτονόητο. Πώς είναι δυνατόν να μην είμαι ευχαριστημένος; Μπερδεύετε τα όσα σχολίασα αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα με την γενικότερη κρίση μου για την πορεία μας. Σχετικά με το ματς απέναντι στην Κόστα Ρίκα, αναφέρθηκα στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε στη διάρκεια της παράτασης, η οποία μας κόστισε τον αποκλεισμό. Είχαμε φανταστικές ευκαιρίες, αλλά ήταν η κούραση, στο σώμα και το μυαλό, που μας κόστισε. Οι λάθος επιλογές μας στην τελική προσπάθεια. Μη μπερδεύετε όμως την κριτική μου για το παιχνίδι με την κρίση μου για την παρουσία της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Περάσαμε πολλές, πολλές δυσκολίες στη διάρκεια αυτών των 30 ημερών. Δυσκολίες που τις κρατήσαμε στο εσωτερικό, που τις αντέξαμε και που τελικώς καταφέραμε όλοι μαζί να μην κάνουν κακό στην ομάδα, καταφέραμε να διατηρήσουμε τη συνοχή της. Αυτό ήταν επίτευγμα. Και το καταφέραμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και αναφέρθηκα στην 17η Ιουνίου και την σημασία της. Καταφέραμε να μείνουμε ομάδα και να πετύχουμε. Κι αυτή η επιτυχία ανήκει σε όλους μας"...


Η κράτηση της πτήσης Αρακαζού-Σαλβαδόρ ακυρώθηκε και η Ελλάδα ταξίδεψε από το Αρακαζού στο Ρεσίφε και από εκεί στο Σάο Πάολο. Κατόπιν, ακολούθησε την υπερατλατική πτήση από Σάο Πάολο προς Φρανκφούρτη και από εκεί για Αθήνα... Στο αεροδρόμιο  πλήθος κόσμου είχε από νωρίς συρρεύσει, ώστε να υποδεχθεί τους διεθνείς και να τους συγχαρεί για την ιστορική πρόκριση στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Εθνική πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "16" της διοργάνωσης και ο κόσμος έσπευσε στο αεροδρόμιο να αποθεώσει τους παίκτες για την υπέρβαση που έκαναν.
Εκεί βρισκόταν και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΟ για να παραδώσει στον καθένα από τους διεθνείς τέσσερα τριαντάφυλλα, όσα και τα ματς που έδωσαν στο Μουντιάλ. 
Κανένας πολιτικός δεν εμφανίστηκε για να υποδεχθεί τα παιδιά που δόξασαν την Ελλάδα... Κυρίως από αυτούς που πανηγύριζαν το γκολ του Σαμαρά, του Σάμαρη, του Παπασταθόπουλου "με τις μπύρες αγκαλιά", με μια κάμερα και ένα φωτογράφο για να μείνει το στιγμιότυπο!!!

Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας και όλα τα μέλη της αποστολής έγιναν αποδεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από τους συμπατριώτες μας οι οποίοι περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. 

"Φάνης Γκέκας οε οε οε"... 
...φώναζαν όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, υπέρ του παίκτη που έχασε την "ευκαιρία" να βρεθεί η Ελλάδα στους "8"...

Όλοι οι παίκτες δήλωσαν συγκινημένοι για την ανταπόκριση αυτή από τους φιλάθλους, με τον Κώστα Κατσουράνη να μιλά –αρχικά- εκπροσωπώντας όλους παίκτες…
"Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ αλλά και όλους τους Έλληνες. Δυστυχώς για λίγο, δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε περισσότερη χαρά. Είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστούμε τον κόσμο που το αναγνωρίζει", ήταν τα πρώτα λόγια του…
Τέλος, εξέφρασε την στήριξή του στον Φάνη Γκέκα, ο οποίος αποθεώθηκε από τους Έλληνες που βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Στη στήριξη αυτή αναφέρθηκε και ο διεθνής επιθετικός στις δηλώσεις του… "Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή αυτή. Και για εμένα αυτή η υποδοχή είναι ακόμη πιο σημαντικό αυτό που ζω εδώ", ήταν τα λόγια του…
"Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μας… Μας μένει ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο κόσμος το αναγνώρισε", τόνισε ο Παναγιώτης Κονέ.
"Είναι απίστευτο το συναίσθημα αυτό. Θα υπάρχει συνέχεια στην Εθνική", ανέφερε ο Γιάννης Φετφατζίδης σε σύντομή δήλωσή του, την στιγμή που ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε ευλογημένος όπως κάθε παίκτης που αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
Ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ειλικρινά δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Ένα γκολ ήταν…", τόνισε και εξέφρασε στην ελπίδα του οι Έλληνες φίλαθλοι να δώσουν ένα δυναμικό παρών στο γήπεδο σε δύο μήνες στην έναρξη των υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2016.
Στη συνέχεια μίλησε ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος είπε: "Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν στον κόσμο πολύ μεγάλη χαρά. Εύχομαι να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Τα παιδιά πέτυχαν το στόχο τους. Τώρα βλέπουμε τα προκριματικά του επόμενου Euro".
Τους διεθνείς υποδέχτηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Ανδριανός, που με τη σειρά του τόνισε: "Σήμερα είναι η μέρα των διεθνών. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως όλοι οι Έλληνες. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας το προπονητικό κέντρο, το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι δεδομένο και θα το δρομολογήσουμε".        
Κώστας Βλουτής
sportfm
thetoc
proto thema