Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Παρέλαση, με πρόσκληση για επισήμους και κάγκελα για τον κόσμο!...

Ε Π Ε Τ Ε Ι Ο Σ
Ξέχασε ο Λοβέρδος να πάει ...Δοξολογία!
Πήγε, όμως, σε άλλο "μαγαζί" να το "διασκεδάσει"... 
Βρέθηκε στο Σύνταγμα που ήταν τίγκα στους celebrities, έχοντας "πίσω από τα κάγκελα" τον κόσμο, για να παρακολουθήσει 
την παρέλαση με... πρόσκληση!!!

| του Κώστα Βλουτή
kostas.vloutis@gmail.com
Μόνο για λίγους και εκλεκτούς ήταν και η φετινή Επέτειος στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων στη μάχη κατά των Ιταλών και Γερμανών, στη μνήμη του ένδοξου "ΟΧΙ", στον πόλεμο του '40!... 
Σε "κλειστό" κύκλο και με περιφρούρηση, λες και είχες να κάνεις με celebrities σε ...καλλιτεχνική εκδήλωση!... Με τον κόσμο σαν πρόβατα στη σφαγή, στοιβαγμένος να προσπαθεί να πιάσει, το μάτι του, το βλαστάρι του που παρελαύνει μπροστά στα δουλοπρεπή "ΝΑΙ" της Μνημονιακής Ελλάδας!
Πριν την παρέλαση, η Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου, να ...περιμένει τον ...υπουργό να φανεί στο Ναό, ως άλλος ...Ρουβάς, που το καθυστερεί κανένα μισαοωράκι να εμφανιστεί σε μουσική εκδήλωση, για να κάνει "ζημιά" στο χώρο... άμα τη αφήξει του...  Και να μαθαίνεις πως ο υπουργός "σου", που τον λένε και ... Ανδρέα Λοβέρδο, το ξέχασε τελείως (το ραντεβού του με τη Δοξολογία) κι ας περίμεναν οι παπάδες την αφεντιά του για να ξεκινήσουν!!!
Να τον βρίσκει ο "θρόνος" του απόλυτου (Έλληνα σταρ) στο Σύνταγμα, στην καθιερωμένη Μεγάλη Παρέλαση και από εκεί (ως άλλος Παπούλιας) να παρακολουθεί την υπερηφάνεια των Ελλήνων, που ήταν και φέτος ...απρόσκλητοι στην πα(σα)ρέλασή τους!
31111111
Τα κάγκελα, οι κλούβες και αστυνομικοί στην υπηρεσία των προστατευομένων (λες και είναι είδος προς εξαφάνιση)... Λες και το κάνουν επίτηδες, αυτό το παιχνίδι με τα κάγκελα, ίσως για να αγανακτήσουν οι 'Ελληνες με τις Επετείους αφού "είναι ένας παρωχημένος θεσμός που αντανακλά το πνεύμα άλλων εποχών, τότε που η πολιτεία ήθελε να χειραγωγήσει τη νεολαία και να τις εμφυσήσει "εθνικά ιδανικά", που – καθόλου τυχαίως – ταυτίζονταν με τα ιδανικά της Δεξιάς πατριδοκαπηλίας".